• Telefon: +381 18 27 87 97
  • Email: info@testing.shindiristudio.com
  • Radno vreme: 08:00-16:00

USLUGE

Projektovanje enterijera

Delux Stil nudi kompletan dizajn, arhitekturu enterijera i izradu nameštaja, od privatnih kuća i stanova do luksuznih vila, poslov- nih prostora, restorana, barova, hotela i ostalih ugostiteljskih objekata.

Izrada nameštaja po meri

Delux Stil pruža uslugu izrade dizajna, iz- rade i montaže ekskluzivnih kuhinja, ormana, kao i dizajn soba po najmodernijim standardima sa najkvalitetnijim materijalom od najboljih dobavljača.

Izrada kuhinja

Kuhinja i trpezarija su prostorije u kojima dosta boravite i koje bez kvalitetnog planiranja mogu da izazovu probleme. Svaki element kuhinje mora biti pravilno konstruisan i pozicioniran, radi maksimalnog iskorišćenja prostora.

Naš proces

  • Sastanak & Dogovor
  • Ideja & Koncept
  • Dizajn & Kreacija
  • Izrada & Montiranje

Posaljite nam email sa upitom ili nas jednostavno pozovite telefon i u skladu sa vasim potrebama dogovoricemo sastanak sa nasim projektantima. Naš tim sastavljen od vrhunskih dizajnera i arhitekti ce biti tu da ispuni svaku Vašu želju i da Vaš prostor oplemeni bas onako kako ste Vi sanjali.

Ubrzo posle sastanka naši arhtekti i dizajneri ce vam predložiti idejno rešenje pojekta za Vaš dom. Predložićemo vam nekoliko različitih koncepata i ideja i na vama će biti samo da odlučite šta vam se dopada, sve ostalo je naša briga.

Kada odaberete sta Vam se najviše dopada onda na scenu stupaju naši vrsni projektanti koji ce ideje i koncepte sprovsti u tehničke crteže. Pripremi će sve do detalja i naši majstori neće imati problema da sve vase ideje sprovedu u delo.

Bićete zapanjeni hvalitetom materijala i okova koje koristimo i naravno finalnom obradom koju postižemo koristeći najsavremenije mašine i tehnologije a pre svega veštinom naših majstora. Oko montaže i instaliranja izrađenog namežtaja ne morate brinuti jer i to je naš posao.

POHVALE KUPACA